maandag 16 februari 2009

Huisregels

Het komt nog steeds voor dat de mensen er bij thuiskomst achter komen dat er onderdelen missen. Ze bellen dan naar de speel-o-theek om te voorkomen dat ze bij het inleveren een boete moeten betalen.
Er staat echter duidelijk in het uitleenreglement dat het speelgoed op de speel-o-theek geteld moet worden en dat er bij thuiskomst niet meer gereageerd kan worden. Het is namelijk ook al eens voorgekomen dat iemand in de auto een stukje kwijt was geraakt en het later (gelukkig) terugvond.
Als er vanaf nu nog gebeld wordt en het is op de speel-o-theek niet geteld, dan is het risico echt voor de uitlener zelf.
Tip: Ga lekker zitten bij een kopje koffie/thee aan de tafel en tel!!!!!
Het volgende heeft er indirect ook mee te maken, de borgboete van € 1,15 wordt alleen terugbetaald als het ontbrekende stukje binnen 3 weken wordt terugbezorgd. Natuurlijk zijn we er na 2 maanden ook nog heel blij mee, maar dan hebben we misschien al een nieuw onderdeel besteld en daar dus ook voor moeten betalen.

Misschien heeft U al gemerkt dat het controleren sneller gaat als er nog batterijen in het speelgoed zitten. Het moet natuurlijk niet maar als de batterijen het nog doen, laat ze er dan in zitten en u krijgt ze na de controle weer terug.

Dan nog een heel belangrijk punt. Als er onverhoopt iets kapot mocht gaan wil u dat dan alstublieft NIET ZELF gaan repareren of lijmen, sommige lijmsoorten zijn erg agressief en beschadigen het materiaal.
Mocht er dan nog garantie op het produkt zitten dan kunnen we dat wel vergeten en komen de kosten op uw rekening in plaats van op de garantie. Dit zou toch jammer zijn. We zouden het wel op prijs stellen als u het vertelt wanneer er iets kapot is gegaan.

Wij hopen niet dat het vaak voorkomt maar het kan zijn dat u Uw lidmaatschap niet wilt verlengen. Wij vragen U daarom vriendelijk dit schriftelijk te doen en uiterlijk voor 1 december van het lopende jaar. Meldt U zich niet tijdig af dan krijgt u van ons gewoon en rekening voor het komende jaar (zie reglement).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten