vrijdag 6 maart 2009

Verhuizing in volle gang

Eindelijk, eindelijk hebben we dan de sleutel(s) van het nieuwe gebouw en kan de verhuizing dus eindelijk beginnen.
Voorlopig betekent dit alleen nog maar het nieuwe meubilair in elkaar zetten, het speelgoed is immers nog uitleenbaar in het oude gebouw.
Met vereende krachten is donderdagmiddag en donderdagavond een begin gemaakt.


Eerst alles inladen bij de garage van Patricia en Hans en daarna in optocht naar de nieuwe locatie. Daar weer alles uitladen en strategisch plaatsen in het nieuwe lokaal. Het ziet er heel kleurig uit. Een gele, gespikkelde, vloer, een paars/aubergine-achterige muur, een witte muur, de vitrinekast is aubergine met geel en groen. Je ogen doen nog net geen pijn als je er naar kijkt.
In het geheel genomen komen deze kleuren door het hele gebouw terug, dus het is in ieder geval geen saaie brede school......
Inmiddels is het grootste gedeelte van de kasten al in elkaar gezet, danzij Piet staat het bureau ook overeind en zoals je ziet staat de dames ook hun mannetje (met alle woordgrapjes van dien).

Nog een middagje en avondje klussen en dan zal alles wel in elkaar staan. Dan kan er gepoetst worden, want stoffig is het wel hoor.

En dan, na woensdagmorgen, kunnen we het speelgoed gaan verhuizen en een nieuw plaatsje gaan geven. Dat zal ook nog het nodige werk met zich meebrengen........


Met dank aan: Youran, Werner, Roel en Piet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten